Groei Sessie

Niks zo kostbaar als wanneer jij vastzit.
Na deze "Pick my brain" sessie weet jij waar je groeikansen liggen, heb je helderheid, focus en antwoord op al je knagende vragen.

- Digitale sessie van ongeveer 2 uur
- Opname na afloop
- Na betaling neem ik contact met je op om de sessie te plannen en ontvang je een korte vragenlijst ter voorbereiding

Groei Sessie

Anouk Puister | Happy Sleeper

Ook al heb ik behoorlijk wat jaren ervaring, een eigen business geeft ook blinde vlekken. De tijd die Kim heeft besteed aan mij en het advies was efficiënt, waardevol en professioneel. Daarbij werkt ze erg transparant waardoor ik ook sneller kon schakelen en tips goed kon opvolgen. Ik ben naast Happy Sleeper nu ook happy klant van Kim!

Kelly | Pics by Petri

Kim heeft mij enorm geholpen met het checken van mijn website. Zij is hierin kundig, luistert, vraagt door naar wat jouw wensen zijn en denkt enorm goed en eerlijk met je mee. De tips die zij mij heeft gegeven zijn enorm motiverende handvaten om er weer met een frisse blik naar te kijken en aan te werken.

Kisha | Assisted by KC

Voordat ik mijn website online wilde plaatsen wilde ik nog een dubbel check doen of ik dingen moest veranderen. Ik ben heel blij dat ik deze sessie hebt geboekt, omdat het waardevol was en ik goede aanpassingen aan mijn website hebt kunnen toepassen.

Daisy | Daisy Janssen Fotografie

Wauw, lieve Kim. Langzaamaan beginnen er steeds meer kwartjes te vallen en wéét ik ook echt waar ik mee aan de slag kan om mijn doelen voor volgend jaar te gaan behalen. Je bent een super fijn persoon om mee te brainstormen en ik ga jaloers zijn op al die mensen die met jou in de toekomst gaan samenwerken ;)